Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ikthelium 21

Ο Ναρκωτικός είναι ίσως ο μεγαλύτερος μαφιόζος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος μας και ο κόσμος της μέσης γης. Έχει πολλά πάρε δώσε κυρίως με Κολομβιανούς, Ρώσους, Αλβανούς, Γκαμποτζιανούς, Ντολγκουλντουριανούς και Γκουνταμπαντιανούς. Ο ίδιος έχει σπουδάσει και γιατρός, αναισθησιολόγος. Για αυτό ότι θέλει μπορεί να το πάρει πολύ εύκολα. Πολλές φορές ασκεί και το επάγγελμά του για πλάκα.


φώτο Ναρκωτικού δεν υπάρχει.

Ένα από τα βασικά τσιράκια-συνεργάτες του είναι ο Παντέλας ο Μουρούνας. Ένας μεσήλικας τύπος παλαιάς κοπής με τραγιάσκα (εικ. 1, εικ. 2), σαν κουτσαβάκι, που περιφέρεται στις αποβάθρες. Δεν του ξεφεύγει τίποτα από τα τεκταινόμενα εκεί. Και από τα φανερά αλλά και από τα μυστικά. Πρώτος τα μαθαίνει και ενημερώνει τον Ναρκωτικό. Αυτός πρώτος είχε μάθει πως τα ξωτικά θα φύγουν προς τα δυτικά από τα γκρίζα λιμάνια στο τέλος της 3ης εποχής. Μεγάλη σουπιά. Του αρέσει να πίνει ουίσκι σινγκλ μαλτ με μουρουνέλαιο και για μεζέ ικθέλιουμ με πράσο και ελιά θρούμπα.


εικ.1. Παντέλας ο Μουρούνας


εικ. 2. Παντέλας ο Μουρούνας and his gang. 


Άλλοι συνεργάτες του Ναρκωτικού είναι:

1. Ο Τεχνιλές. Ειδικός με υπολογιστές και ηλεκτρονικά. Υπεύθυνος για βόμβες και χακέματα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ο Τεχνιλές πέρασε στο ΕΜΠ την ίδια χρονιά με τον Σπύρο Ρέβη. Παλιά καραβάνα, γριά αλεπού.

2. Ο Ούμλαουτ. Μεσάζων του Ναρκωτικού στην Γερμανία. Γνωστός και ως Κερατάκιας γιατί τα ούμλαουτ είναι δυο κερατάκια πάνω από φωνήεν.

3. Η γιαγιά Βραχωρίτη (απέβ.). Μέντορας του Ναρκωτικού. Γνωστή και ως η Σοφή. Προσοχή! Δεν μιλάς ποτέ μπροστά στον Ναρκωτικό για την Σοφή.

4. Ο Νικόλας. Λακές του Ναρκωτικού.

5. Ο Τσιλχύτρας. Νάνος λακές του Ναρκωτικού στην Μέση Γη.
Σχετικές πληροφορίες:
https://ikthelium.blogspot.gr/2017/03/ikthelium-19.html

6. Ο Φράουλας. Φίλος του Τράπουλα και χημικός του Ναρκωτικού. Κάνει δοκιμές για νέες γεύσεις. Μεγάλη του επιτυχία η σκόνη με γεύση φράουλα.

7. Ο Κλαρινάκιας. Τσιλιαδόρος του Ναρκωτικού στα νυχτερινά μαγαζιά και πανηγύρια. Αγαπάει τα μεταμοντέρνα, λαϊκά κλαρίνα τύπου Γιάννη Καψάλη.

8. Ο Σάσα Σάιγκα. Σέρβος Εκτελεστής. Τσιράκι του Ναρκωτικού. Γνωστός με το παρατσούκλι Celo. Προφέρεται Τσέλο.

9. Ο Μανταλάκιας. Το παλιότερο τσιράκι του Ναρκωτικού. Το δεξί του χέρι.

10. Ο Κωλαράκιας. Υπεύθυνος του Ναρκωτικού στον τομέα του τράφικινγκ. Έμπορος λευκής σαρκός και ξωτικής σαρκός. Έχει δηλαδή πάρε δώσε και με Μέση Γη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου